NLP

NLP 1

NLP je Neuro Lingustic Programing  prevod – Neuro Lingvistički Programing.

Moja životna filozofija je: “Ja to mogu”.

Kako sam ja sama preokrenula život na svoju vodenicu, tako možete i Vi ( koji radite, učite, postajate/la mame, tražite ljubav, želite posao, želite zdravlje, samopouzdaje)

Sve može da se promijeni. Ja ću vam pokazati kako možete “programirati” uticati na svoje razmišljanje i emocije, vjerujte nikada nije kasno za promjenu. Promjena je za one od 7 do 77 i vise godina.

Možete ispuniti svoj potencijal- bilo da ste u kancelariji, svakodnevnom životu, vezi, učionici.

Uspjeh i sreća se ne događaju slučajno, i to se dešava svima nama- samo ako želimo. Možete kreirati rezultate koje želite (sa namjerom) na načinom na koji razmišljate i na koji se ponašate.

  • Kako NLP pomaže: Kao i hipnoterapija tako i NLP utiče na onaj podsvijesni dio našega uma, na taj način što postajemo svjesni slika u glavi koje nas sprečavaju da budemo srećni uspješni, internog dijaloga koje vodimo sami sa sobom i koje vremenom čuvamo u našoj glavi kao što kompjuter čuva podatke u njegovoj bazi podataka.
  •  Strategije i tehnike u NLP-u će Vam pomoći da nađete sebe, ispravite sebe i dobijete najbolju moguću verziju sebe. Samo se trebate programirti, sa pravim softverom i krećete u novi drugačiji život. I tada dobijate niz drugačijeg ponašanja koje dovodi do željenih rezultata.

Ova tehnika rada se uskoro uvodi i biće veliki broj radionica za individulace i firme – pogledati treninge i radionice.